Tipsformulär är till för enstaka tips

Det här Tipsformuläret ska enbart användas när du har enstaka tips om enstaka evenemang - inte om tipset rör ett evenemang som arrangeras av en pågående verksamhet såsom ett företag, en förening eller förvaltning.

 

Är du en förening eller ett företag som vill synas på Upplev Vallentuna?

Då är du en pågående verksamhet som kan ha intresse att synas kontinuerligt på Upplev Vallentuna. Du som vill tipsa om ett evenemang som arrangeras av ett företag eller en förening - hör med dem ifall de inte redan är med på Upplev Vallentuna med eget konto - innan du fyller i formuläret. 

De företag och föreningar som redan har ett konto på Upplev Vallentuna kommer nämligen att nekas publicering av evenemangstips som kommer in genom "Tipsformuläret". 

 

Pågående verksamheter ska inte lämna evenemangstips via formuläret

Pågående verksamhet kan vara ett företag, förening eller förvaltning som bedriver verksamhet som har evenemang aktiviteter kontinuerligt.

 

Tillhör du en förvaltningsverksamhet som arbetar med ett evenemang för Vallentuna kommun?

Verksamheter inom Vallentuna kommun lägger upp evenemang genom Vallentuna kommuns basetool-konto. 

Har du inte arbetat med Upplev Vallentuna tidigare?

Börja med att gå in på basetool.se och skapa ett personligt login. Kontakta därefter den kommunikatör som arbetar för din förvaltning.

 

Konto på Upplev Vallentuna - vad är det?

Ifall du är ett företag eller förening som arrangerar evenemang är sättet för dig att synas på Upplev Vallentuna att skapa ett konto där du registrerar din förening eller ditt företag. Där kan du lägga upp en presentation av din verksamhet och dina evenemang. För föreningar är det kostnadsfritt. Du skapar ditt konto på basetool.se. När du har ditt konto kan du göra uppdateringar själv ifall det skulle bli ändringar.

Som arrangör och har ett basetool-konto så ska du logga in i Basetool och lägga upp evenemanget via ditt eget konto istället för att använda detta formulär som är avsett för enstaka tips. Tips från företag och föreningar som har konto kommer annars att nekas publicering om de kommer in via Tipsformuläret.

 

Viktigt att veta! Vad händer när du lämnar tips i tipsformuläret

Redaktionen gör ett urval av inkommande tips och har full bestämmanderätt över publicering och presentation av evenemang.

Evenemangsinformation kan komma att användas i både tryckt och digital media. Observera att informationen kan omarbetas.

Bilder och personuppgifter som finns med tipset ska följa lagar om upphovsrätt och personuppgiftshantering.

När du fyller i formuläret godkänner du att informationen används av Upplev Vallentuna för att marknadsföra Vallentuna som besöksmål

Vi publicerar inte material som är sexistiskt, rasistiskt, oetiskt eller på annat sätt kan anses vara stötande. 

Partipolitiska arrangemang publiceras inte

Hantering av inkommande tips kan ta upp till 2 veckor. Tipsa därför in ditt evenemang i god tid. Har du ett eget basetool-konto går det betydligt fortare och tar normalt endast ett par arbetsdagar.

 

Har du frågor om hur du skapar ett konto på Upplev Vallentuna kontakta support@basetool.se 

 

Har du frågor om besöksnäringen i Vallentuna kommun - kontakta kommun@vallentuna.se