Kulturlunch: Apparat med Kompani Kapsel

Kulturrummet - Vallentuna Kulturhus, Vallentuna

Som del av cirkusfestivalen CirkusMania erbjuder vi här ett lite annorlunda lunchprogram där fysikens egenskaper utmanas genom optiska illusioner och genom jonglering.

Med smittande nyfikenhet och imponerande trick utmanar jonglörerna Jay Gilligan och Erik Åberg fysikens lagar i denna cirkus-balansföreställning.

Coola kraftfulla optiska illusioner, balansakter och imponerande jonglering! Här är föreställningen som öppnar en hel värld av möjligheter när vardagliga föremål som glas, bowlingklot, bollar och trästavar tycks få eget liv. 

På scenen står det Stockholmsbaserade cirkuskompaniet Kapsel vars specialitet är konstnärliga processer inom objektmanipulation, musik och vetenskap. Jay Gilligan och Erik Åberg samarbetar även i ett antal internationella projekt och har turnerat i Japan, Island och USA, startat ett företag för tillverkning av innovativa jongleringsobjekt och arbetat med flera dokumentärfilmer. 

I Apparat inspirerar de oss att tänka nytt om världen omkring oss och fundera på vad som ligger gömt strax under vardagens yta.

Föreställningen ingår i cirkusfestivalen CirkusMania och har stöd av Region Stockholm.

Biljett erbjuds med lunchwrap och dryck, eller utan mat.

Boka

Mer från Kulturrummet - Vallentuna Kulturhus

Utbud

Vägbeskrivning

Från Stockholm tag E18 norrut mot Norrtälje, följ skyltar mot Vallentuna.

Hitta hit