French Collection Jan Sigurd och Anna-Lena Brundin

Vallentuna Kulturhus, Vallentuna

Håkan Andersson är ackordeonisten med Sivuca som ledstjärna och trumslagaren och sångaren Niklas ”Sinatra” Lind tar med sig erfarenheter från Eagle-Eye Cherry och Bo Kaspers orkester. Jan Adefelt spelade tillsammans med Jan Sigurd i Monica Zetterlunds orkester.

Anna-Lena Brundin blev folkkär som sångerska och komiker i teveserien Daily Live. Jämte  Richard Wolff gjorde hon sig ett namn som uttolkare av Edith Piafs sånger till svenska. Därefter spelade hon mamman i populära julkalendern Mysteriet på Greveholm. Hennes senaste rollprestation är som journalist i den Oscarsnominerade filmen En man som heter Ove.

Jan Sigurd skrev musik och text och turnerade som pianist med Monica Zetterlund under hennes sista 11 år. Han är upphovsman till Monicas kritikerhyllader CD-skivor "Det finns dagar" samt "Sista gången du var med". Jan representerade SVT i Montreux med serien "Två och en halv flygel" – i vilken han bl a spelade tillsammans med Olle Adolphson. Som svensk uttolkare hyllade han Mose Allison och Tom Waits i teveprogrammet Vit grabb som stulit blues.

Jan Sigurd piano, Anna-Lena Brundin , Jan Adefelt bas, Håkan Andersson, dragspel, Mats Andersson,gitarr

Boka
07apr 18:30 - 21:00 Vallentuna Kulturhus

Kontaktinformation


Vallentuna
Kontaktperson: Kjell Lövbom
Telefon: 073-3597369

Arrangör: Jazzklubb Nordost, JANO i samarbete med Vallentuna Kultur

E-post: jazzklubb.nordost@gmail.com
Hemsida: www.jano.nu

Mer från Vallentuna Kulturhus

Utbud