Webbinarier: Så minskar du din energianvändning

Digitalt, Vallentuna

3 april - Så optimerar du ditt värmesystem
Är din elräkning hög trots att du har ett bra värmesystem? Fungerar inte värmepumpen helt som den ska? Då kan det vara dags att se över ditt värmesystem. Välkommen till ett webbinarium där du lär dig hur du tar hand om ditt värmesystem så att det fungerar så effektivt som möjligt – med så låg energianvändning som möjligt. Du lär dig också mer om hur du styr ditt värme- och ventilationssystem – så kallad smart styrning.

5 april - Så byter du ditt värmesystem
Har du ett gammalt värmesystem som drar mycket el? Välkommen till ett webbinarium där vi går igenom vilka värmesystem du kan byta till. Vi går igenom hur du byter till olika system och vad som är bra att ha koll på.

27 april - Så får du bra ventilation
När vi energieffektiviserar våra hus är det lätt att glömma ventilationen. Det kan leda till sämre inomhusluft. Välkommen till ett webbinarium där du får veta mer om hur du kontrollerar att du har bra ventilation hemma. Och hur du kan förbättra din ventilation om det behövs. Vi tar upp hur du får en ventilation som ger tillräckligt frisk luft inne, så att både hus och människor mår bra. Vi tar också upp hur du kan återvinna värmen ur frånluften på ett energismart sätt.

Mitten av maj - Så isolerar du ditt hus
Mycket värme går förlorad på grund av otäta hus. Hur kan du täta ditt hus på ett bra sätt utan att få fuktskador? Vilken åtgärd ger mest energibesparing för pengarna? Och hur går du tillväga om du vill isolera ditt hus? Välkommen till ett webbinarium där du får tips och råd om isolering!

03apr 18:00 - 19:30 Digitalt
05apr 18:00 - 19:30 Digitalt
27apr 18:00 - 19:30 Digitalt

Kontaktinformation

Vallentuna
Vallentuna

Arrangör: Energi- och klimatrådgivningen

Hemsida: https://www.vallentuna.se/b...

Mer från Runriket

Utbud

Hitta hit