Kulturlunch: Christopher O'Regan om Gustaf III

Kulturrummet - Vallentuna Kulturhus, Vallentuna

Historikern och 1700-talskännaren Christopher O'Regan tar oss med till det gustavianska hovet och låter oss träffa människorna vilkas liv var fyllda av intriger, stel etikett och otympliga ceremonier, men också av nöjen, kärlek och upptåg. Med stöd av samtida källor och ögonvittnesskildringar berättar han också om Gustaf III:s vardag, från frukostvanor till politiska beslut.

Christopher O'Regan är historiker, föreläsare, författare och en omtyckt programledare på Sveriges Television. Christopher håller sedan tjugo års tid mycket uppskattade föredrag som ständigt får toppbetyg av sin publik.

Med sina gedigna kunskaper och sin eleganta vältalighet levandegör Christopher som ingen annan det förflutna. Nu har Du möjligheten att få uppleva honom livs levande och lyssna till hans underhållande föredrag om 1700-talet; en upplevelse för såväl historieintresserade som de hittills oinvigda.

Med sin unika bank av kunskaper och sin enastående passion lyckas han levandegöra det förflutna som ingen annan. Och som han gör det!

Biljetter inklusive lunchwrap 100 kr. 
Biljetter utan mat 80 kr.

Boka

Mer från Kulturrummet - Vallentuna Kulturhus

Utbud

Prisinformation

100 kr inkl lunchwrap, 80 kr utan mat.

Vägbeskrivning

Från Stockholm tag E18 norrut mot Norrtälje, följ skyltar mot Vallentuna.

Hitta hit