Vaudeville - An All-star Vintage Spectacle

Vallentuna Teater, Vallentuna

En hejdundrande varieté fylld av Dans, Magi, Cirkus och inte minst - All That Jazz! Allt under ledning av The DecaVita Sisters.

Vaudeville - An All-Star Vintage Spectacle, har spelat för utsålda salonger och är nu tillbaka! DecaVitas har samlat The Crème De La Crème av kvinnliga trollkonstnärer, Charleston dansare och cirkusakrobater i en intim och uppsluppen föreställning. Vaudeville är en förstklassig varieté-show, inspirerad av hur live-underhållningen såg ut för 100 år sedan. Närmare bestämt under den epokgörande Jazz-eran eller varför inte ”Det glada 20-talet”. Denna era, strax innan ljudfilmernas intåg, kan betraktas som Vaudeville-showernas och live-underhållningens storhetstid, då stumfilmerna fortfarande var det enda konkurrerande alternativet.

Programmet är en del av cirkusfestivalen CirkusMania.

CirkusMania är Stockholmsregionens årliga cirkusfestival som samlar scener och kompanier för att tillsammans bjuda på galet mycket cirkus och visa hur spännande, kreativ och varierad cirkusen av idag är! Festivalen pågår 10-19 februari 2023.

Biljetter.

Boka
10feb 19:00 Vallentuna Teater

Kontaktinformation

Gymnasievägen 4, 186 36 Vallentuna

Telefon: 08-58785000

Arrangör: Kultur Vallentuna

E-post: kultur@vallentuna.se

Mer från Vallentuna Teater

Utbud

Vägbeskrivning

Från Stockholm tag E18 norrut mot Norrtälje, följ skyltar mot Vallentuna.

Hitta hit