Sound Healing Journey

Norrorts Yoga & Hälsa, Vallentuna

Det här är något för dig som är nyfiken på en ny upplevelse i gränslandet mellan en konsert, en meditation, healing och en resa i det undermedvetnas rike.

Norrorts Yoga & Hälsa + Jack Lidback bjuder in till en inre resa där han med hypnotiska toner, helande vibrationer och vackra melodier leder lyssnarna till ett djupt avslappnat och meditativt tillstånd. Med chanting och toning, tillsammans med hang drum, shamantrumma, monochord, flöjt och andra healinginstrument, skapar han ett helande ljudlandskap.

Ljudterapi dateras 40.000 år bak i tid och är ett växande forsknings- och läkningsområde. Ljudvågor har en betydande effekt på våra celler och energifält och kan resultera i allt från att släppa vardagsstress och öka ditt harmoniska tillstånd till att bearbeta trauman, få djupare kontakt med din spiritualitet och uppleva healing i kropp, sinne och själ.

Vanliga upplevelser: Djup avslappning & nedvarvning Lugnar oro, ångest och stress Bryter negativa tankemönster & loopar Lindrar/släpper smärta Känsla av lätthet i kropp och sinne. Varmt välkomna!
 
Anmäl dig här: https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/norrorts-yoga-halsa-45470/sound-healing-journey-1961097

För att säkra din plats,
Swish 390kr här 1232890887
Eller via Bankgiro 5128-1806

Hitta hit