Anna Järvinen, Konsert & bokprat

Kulturrummet - Vallentuna Kulturhus, Vallentuna

Kom och fira att ditt kulturhus fyller 10 år under jubileumsveckan 11-20 november!

2020 gav Anna Järvinen ut sitt sjätte album, ”Vestigia Terrent” (latin för ”spåren avskräcker”) - ett album där Järvinens svävande och svepande, eteriska och drömskt dröjande röstslingor försöker fånga tidens flykt. Albumet fick lysande kritik i flera svenska tidningar. Anna hade länge strävat efter att göra ett album som både finns nära vid din sida i din vardag och som också siktar högt och svävar bland molnen. Resultatet är en glittrande poppärla som både är djupt träffande och behagligt som en sommarbris.

Förra året debuterade Anna Järvinen även som författare med prosaberättelsen ”dröm natten till idag”: där vi får möta berättarjaget Anna, en musiker och konstnär som närmar sig de femtio:

När man passerat mitten av sin levnads bana blickar man allt oftare bakåt och funderar på vad som format en som människa, vilka händelser som satt spår och vilka människor som gjort avtryck. dröm natten till idag: består av löst sammanfogade fragment som fogas samman till en berättelse om saknad och sorg, smärta och svek men också tillförsikt och framtidstro.

Både konsert och bokprat. Programmet är 1 t och 15 min, utan paus. 

Programmet är en del av Kulturhusets 10-års jubileum. Biljettpris 50 kr.

Boka

Mer från Kulturrummet - Vallentuna Kulturhus

Utbud

Prisinformation

Biljettpris 50 kr

Vägbeskrivning

Från Stockholm tag E18 norrut mot Norrtälje, följ skyltar mot Vallentuna.

Hitta hit