Electric Boys på Vallentuna Teater

Vallentuna Teater, Vallentuna

Konsert med fantastiska Electric Boys på Vallentuna Teater!

Bandet är mycket älskade för sin egenartade och excentriska musikstil som redan satte djupa avtryck hos oss 1989 då debutalbumet ”Funk – O Metal Carpet Ride” släpptes.

Nu är Electric Boys aktuella igen med sitt sjunde album ”Ups!de Down” där de fortsätter att utveckla sin unika fusion av musikstilar för att göra något av sitt mycket, mycket egna sound.

Electric Boys består av Conny Bloom på gitarr och sång, Andy Christell på bas, ’Slim ’Martin Thomander på gitarr och Jolle Atlagic som spelar trummor på albumet, eftersom bandets ursprungliga trummis Niclas Sigevall – fortfarande en stor del av bandet – inte kunde lämna LA på grund av pandemin.

Albumet återspeglar de turbulenta tiderna de senaste två åren och formades spontant och organiskt till ett konceptalbum som tar itu med motgångar och bekämpar den mänskliga stridsandan och förmågan att överleva även de svåraste situationerna för att hitta hopp och seger under livets rådande omständigheter.

I det stora hela utnyttjar albumet det kollektiva medvetandet från 2020, samtidigt som bandet drar nytta av en mängd olika influenser som Jimi Hendrix, Deep Purple, Bowie, 50’s Rock and Roll, sena Beatles och till och med Sisters of Mercy.

Bandet berättar:
”För vad gör man när en pandemi knackar på dörren? Att stanna upp kändes inte som en option för oss, det andra sättet var att hålla sig kreativ. Det slutade med en ny platta som blev både råare och mer experimentell än förra. Det här är en sorts Electric Boys 2021-update.”

Kultur Vallentuna samarbetar med produktionsbolaget MTA och kan därför erbjuda konsertbiljetter till det fantastiska priset 200 kr, 100 kr för unga tom 20 år.

Köp din biljett här direkt eller på biblioteken i Vallentuna.

Serveringen i Café Traversen är öppen!

Boka
09okt 20:00 - 21:30 Vallentuna Teater

Kontaktinformation

Gymnasievägen 4
Vallentuna
Telefon: 08-58785000

Arrangör: Kultur Vallentuna

E-post: kultur@vallentuna.se

Mer från Vallentuna Teater

Utbud

Prisinformation

Biljettpris 200 kr. Ung tom 20 år 100 kr.

Vägbeskrivning

Från Stockholm tag E18 norrut mot Norrtälje, följ skyltar mot Vallentuna.

Hitta hit