Rytm och rörelser med Zifa & Kabara

Vallentuna Kulturhus, Vallentuna

Gemenskap, sång och rörelse! Med Zifa och Kabara.

Välkommen till en stund av prestationslös sång, rytm och rörelse tillsammans med andra medmänniskor. Ett roligt och enkelt sätt att umgås där inga förkunskaper krävs.

Vi får helt enkelt njuta av att sjunga lite, klappa händerna och röra oss lite tillsammans för vårt eget välbefinnande!

Mikael "Zifa" Eriksson - sångare, körledare och danslärare. Han växte upp i Demokratiska Republiken Kongo och grundlade där sitt intresse för körsång, rytm och dans. Zifa har studerat sång och körmetodik och dans.

Kabara Kabamba – Kabaras pappa var musiker och lärde honom spela många instrument. Han spelade traditionell musik med sin kompis i Demokratiska Republiken Kongo. Senare började han att spela trummor och började utveckla den fantastiska gåvan han har som slagverkare! I Sverige spelar Kabara med bland andra Dekula band, Zakala och Zifa.

Med körsång och rytm från Demokratiska Republiken Kongo och Sydafrika i bagaget leder de oss i en prestationsbefriad workshop, där sången och rörelserna tillåts vara ett uttryck.

Inga förkunskaper krävs. Alla åldrar och erfarenheter är välkomna!

Kultur Vallentuna arrangerar festivalen Under bar himmel på utescenen på kulturhusets baksida. Festivalen äger rum under tre veckor och bjuder på härliga program för stora och för små.

Gratisbiljetter släpps den 23 april kl 12.00 och du hämtar dem här via köp-knappen eller på biblioteken i Vallentuna. Begränsat antal platser. Varmt välkomna!

Boka

Mer från Vallentuna Kulturhus

Utbud

Vägbeskrivning

Från Stockholm tag E18 norrut mot Norrtälje, följ skyltar mot Vallentuna.

Hitta hit