Süperstar Orkestar

Vallentuna Kulturhus, Vallentuna
Blåsorkestern som älskar balkanmusik!
Süperstar Orkestar är en blåsorkester från Stockholm som spelar romsk partymusik från Balkan. Orkestern har genomfört närmare 1000 spelningar och fick sitt stora genombrott samtidigt som Emir Kusturicas film Svart Katt - Vit Katt visades i Sverige.

Serbien och Makedonien har en särskilt stark brassbandstradition och där finns ett eldorado för alla som älskar svängig, energisk, virtuos och glödhet balkanmusik. Det är där orkestern har fått sin inspiration.

Süperstar Orkestar är musikalisk vindkraft. Bandet har spelglädje ,ett särpräglat sound och är alltid beredda att ge allt till sista droppen oavsett om spelplatsen är ett konserthus eller ett gathörn.

Süperstar Orkestar består av:
Jens Edenhed - klarinett
Lars Ydgren - altsax
Magnus Hedenborg - trumpet
David Bryntesson - trumpet
Håkan Säfvestad - tenortuba
Anton Grandert - tenortuba
Göran Christensen - bastuba
Erik Nilsson – bubanj

Kultur Vallentuna arrangerar festivalen Under bar himmel på utescenen på kulturhusets baksida. Festivalen äger rum under tre veckor och bjuder på härliga program för stora och för små.

Gratisbiljetter släpps den 23 april kl 12.00 och du hämtar dem här via köp-knappen eller på biblioteken i Vallentuna. Begränsat antal platser. Varmt välkomna!

Boka

Mer från Vallentuna Kulturhus

Utbud

Prisinformation

Gratisbiljetter

Vägbeskrivning

Från Stockholm tag E18 norrut mot Norrtälje, följ skyltar mot Vallentuna.

Hitta hit