Syrsan - svängig folkmusik

Vallentuna

INSTÄLLT PGA FÖRLÄNGDA RESTRIKTIONER.

Syrsan underhåller med en visblandning av svensk, latinamerikansk och västafrikansk folkmusik.

Syrsan är en trio som med sång, gitarrer och slagverk bjuder på influenser från såväl svensk folkmusik som musik från latinamerika och västafrika. Musik som är enkel, innerlig och berör på djupet. Texterna handlar om livet och kärleken och bärs upp av vackra melodier med mjukt och svängigt komp.

Kultur Vallentuna arrangerar festivalen Under bar himmel på utescenen på kulturhusets baksida. Festivalen äger rum under tre veckor och bjuder på härliga program för stora och för små.

Denna konsert är också en del av samarbetet "Musik till vardags" som anordnas i samarbete med Musikcentrum Öst och Kulturens, med stöd av Region Stockholm. 

Gratisbiljetter släpps den 23 april kl 12.00 och du hämtar dem här via köp-knappen eller på biblioteken i Vallentuna. Begränsat antal platser. Varmt välkomna!

Syrsan består av:
Anki Wallgren - sångerska och låtskrivare, sjunger i bl a Göteborgs alternativa orkester och den prisbelönta folkmusikduon Awilas.

Juan Romero - en väletablerad slagverkare som syns i många olika sammanhang bl.a Yakumbé, Lina Langendorf & Banbali Beat, Sara Parkman, OK Star Orchestra m.fl

Pelle Vallgren - multiinstrumentalist med trummor och gitarr som huvudinstrument som spelat och spelar med bland andra OK Star Orchestra, Star Family, Den Flygande Bokrullen m.fl

Boka
22maj 13:00 - 13:45

Kontaktinformation

Allévägen 1

Telefon: 08-58785000

Arrangör: Kultur Vallentuna

E-post: kultur@vallentuna.se

Prisinformation

Gratisbiljetter

Vägbeskrivning

Från Stockholm tag E18 norrut mot Norrtälje, följ skyltar mot Vallentuna.

Hitta hit