Show: Play 3.0

Vallentuna Teater, Vallentuna

En högteknologisk feelgood-föreställning i världsklass med Sirqus Alfon.

Med mycket humor och ett varmt, inbjudande tilltal presenterar gruppen Sirqus Alfon en surrealistisk värld till ljudet av punkig elektropop. Med hjälp av laser, artificiell intelligens och iPad-magi undersöks teknik, musik, dans och interaktion på ett innovativt och lekfullt vis.

Publiken välkomnas till en kväll av förundran och övertygelse om att allt är möjligt, i den operfekta lekens värld. En värld som hela tiden finns i oss, men som vi i vår samtid lätt glömmer bort i strävan efter perfektion. I mötet mellan det digitala, automatiserade och det mänskliga, operfekta händer något magiskt. Det blir en fartfylld lek där vi befinner oss i symbios mellan det fysiska och det digitala för alla åldrar mellan 7 och 107 år.

Vallentuna Teater fredag 19/11 kl 19.
Föreställningens längd är 60 minuter utan paus.
Ordinarie biljettpris 200 kr, biljettpris ung tom 20 år 150 kr.
Caféet öppnar en timme innan föreställningen.

Om Sirqus Alfon
Sirqus Alfon har skapat en helt egen, unik genreunderhållning; en högteknologisk samtida cirkus, som slagit stort internationellt senaste åren. På en av världens största festivaler för scenkonst, Adelaide Fringe, fick deras föreställning ”I am Somebody” det prestigefyllda priset ”Bästa föreställning” 2017. Med rötterna i gatuscenen och hjärta för tekniken använder Sirqus Alfon laser, optiska illusioner, videoloopar och musik för att forma ett helt eget sceniskt uttryck.

Boka
19nov 19:00 - 20:00 Vallentuna Teater

Kontaktinformation

Gymnasievägen 4, 186 36 Vallentuna
Vallentuna
Telefon: 08-58785000

Arrangör: Kultur Vallentuna

E-post: kultur@vallentuna.se

Mer från Vallentuna Teater

Utbud

Prisinformation

Ordinarie biljettpris 200 kr. Biljettrpis för unga tom 20 år 150 kr.

Vägbeskrivning

Från Stockholm tag E18 norrut mot Norrtälje, följ skyltar mot Vallentuna.

Hitta hit