barnKUL: Vernissage för utställningen Kärleken med känslopyssel

Utställningsrummet - Vallentuna Kulturhus, Vallentuna

Arg som ett bi, glad som en lax eller kär som en klockarkatt? Lö 10/10 kl 11 öppnar vi utställningen Kärleken i Utställningsrummet i Vallentuna Kulturhus. I samband med det bjuder vi på pyssel med känslotema alldeles utanför utställningen.

Gratis men begränsat antal deltagare. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och därför behöver du ha en fribiljett. Biljetten hämtas enklast här direkt via "köp"-knappen eller på biblioteken i Vallentuna.

Mer om utställningen Kärleken:

Utställningen Kärleken vänder sig till barn och vuxna i alla åldrar. Den är baserad på Pernilla Stalfelts bok Kärlekboken.

Det är spännande att tänka på kärlek och fundera lite på hur den kan ta sig uttryck. Det finns olika sorters kärlek. Kärlek mellan två människor, kärlek till ett djur, kärlek till en sak eller en plats. Det finns syskonkärlek och föräldrar som älskar sina barn och barn som älskar sina föräldrar.

Kom och se, fundera på, upplev och känn kärleken i denna utställning producerad av Folkets Hus och Parker.

Utställningen Kärleken visas i Vallentuna Kulturhus 10/10-29/11 2020.

Samtidigt visas teckningar av barn från Kulturskolans Bild- och Formelever och elever i åk 8 på Rosendalsskolan på temat KÄRLEK.

Arr: Kultur Vallentuna

Boka

Vägbeskrivning

Från Stockholm tag E18 norrut mot Norrtälje, följ skyltar mot Vallentuna.

Hitta hit