Anmäl dig till Funkisfestivalen och Scengruppen

Vallentuna

För att vara med i tävlingen måste du bo, jobba, gå i skolan eller på annat sätt ha en nära anknytning till Vallentuna. Du som är 15 år eller äldre kan vara med i tävlingen, men alla från 13 år är välkomna i Scen-gruppen. I Scengruppen planerar, bestämmer och övar på gemnsamma uppträdanden på festivalen. Du som är tävlande artist kan även få hjälp med coachning.  

Scengruppen
Scengruppen kommer att starta i mitten av september och kommer att vara på tisdagar på Klubb Cosmos, Gymnasievägen 5. Vi kommer att öva på att stå på scen, sjunga, dansa och spela teater. Vi kommer också att tillsammans planera och bestämma om olika saker som behöver göras innan och under Funkisfestivalen.

Det är gratis att vara med och du behöver inte tävla i festivalen för att vara med i scen-gruppen. Schema kommer att skickas ut i början av september till dig som anmält intresse. 

Du som tävlar kompas av live-orkester från Kulturskolan. Du får själv önska låt, men beslut fattas tillsammans med orkestern för att du som artist ska kunna få bästa möjliga stöd.

Anmälan
Vill du vara med i Funkisfestivalen eller i Scengruppen?

Anmäl dig här:

Anmälningsblankett till Funkisfestivalen 

Blanketten kan skrivas ut och lämnas in till fritidsledare Helene fridner på Klubb Cosmos, tisdagar mellan klockan 16-21, Gymnasievägen 5. Alternativt mailas till Anette på e-post:

anette.fahlcrantz@vallentuna.se

Anmälan ska skickas in senast 31:a augusti. Det finns ett maxantal för antal tävlande artister - först till kvarn gäller.

Covid-19
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekomendationer kring covid-19 och kommer att uppdatera er om eventuella förändringar. 


 

10aug
11aug
12aug
13aug
14aug
15aug
16aug
17aug
18aug
19aug
20aug
21aug
22aug
23aug
24aug
25aug
26aug
27aug
28aug
29aug
30aug
31aug

Kontaktinformation

Vallentuna kommun
Allévägen 1-3
Vallentuna
Kontaktperson: Anette Fahlcrantz
Telefon: 08-58785000

Arrangör: Vallentuna kommun

E-post: anette.fahlcrantz@vallentun...

Faciliteter

WC/Toalett

Hitta hit