Gratis sportaktiviteter med Riskful Play i sommar

Vallentuna
Riskful Play erbjuder gratis sportaktiviteter under sommarlovet!

Under v.25, v.26 och v.27 så erbjuds barn och ungdomar att delta i ledarledda aktiviteter i from av kortare läger där du anmäler dig till förmiddag- eller eftermiddagspass.

Under dessa pass får du testa DANS, SKATEBOARD, PARKOUR, GYMNASTIK / AKROBATIK och SLACKLINE. Varje dag består av 2 timmars träning från måndag till torsdag, grupperna delas in efter ålder och roterar en sport i taget per dag.

Alla behöver utmanas och ta del av rörelseglädjen och därför erbjuder vi även ledarledda pass för familjer där föräldrar och barn deltar tillsammans. För exakta datum och tider se anmälningsformuläret.

Skateboards och annan nödvändig utrustning för aktivitet får du låna av oss, så kom som du är. Gärna ombytt i oömmakäder och med en vattenflaska.

Platsen är på Mega-parken vid fritidsgården Mega (Vallentuna kommun, Gymnasievägen 5). Efter 16:00 på vardagar och under hela helgerna är Mega-parken en öppen aktivitetsyta för allmänheten.

Riskful Play är en rörelsesatsning av Vallentuna kommun och Korpen Vallentuna för att få fler i rörelse, utmanas och utforska nya saker. Våra ledare har varit aktiva i sina sporter i många år. Allt från SM-tävlande i parkour till dansare som brinner för att lära ut.

Kom och aktivera dig med oss!

Anmäl dig här: www.riskfulplay.se

15jun
16jun
17jun
18jun
22jun
23jun
24jun
25jun
29jun
30jun
01jul
02jul

Kontaktinformation

Evenemang i Vallentuna
https://www.riskfulplay.se/sommaraktivitet-2020/
Vallentuna
Kontaktperson: Ahmad Al-Breihi
Telefon: 072-5716717

Arrangör: Riskful Play - Korpen Vallentuna

E-post: ahmed@riskfulplay.se
Hemsida: www.riskfulplay.se

Prisinformation

Kostnadsfritt!

Först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdatum 29 maj.

Skateboards och annan nödvändig utrustning för aktivitet får du låna av oss, så kom som du är. Gärna ombytt i oömmakläder och med en vattenflaska.

Hitta hit