Inställt! Live på bio: Figaros bröllop

Vallentuna Teater, Vallentuna

Programmet är tyvärr inställt på grund av restriktionerna kring Corona. Återköp av biljetter inköpta på biblioteken görs där på plats och biljetter köpta via webben återbetalas automatiskt via Nortic.

Svenske Peter Mattei tar plats på Metropolitans scen i Mozarts operakomedi Figaros bröllop. 12/12 har du möjlighet att se föreställningen på Vallentuna Teater.

I Figaros bröllop prövas kärleksbanden mellan det rika gifta paret och deras förlovade tjänare. Allting utspelar sig under en mycket händelserik dag på 1920-talet, på ett välbeställt gods i Sevilla.

Figaros bröllop är inspelad på Met 2014.

RECENSIONER:
”Luleås Peter Mattei gör en lysande insats, som växer hela tiden, allt eftersom det komiska spelet utvecklar sig. Det är en praktfull och väl avvägd insats från början till slut.
Som vanligt imponerade Metropolitans orkester och kör under den eminente James Levines ledning, både dirigent och orkester tillhör mina absoluta favoriter i min operavärld.
Det var en mycket fin operaupplevelse och den nästan fyra timmar långa upplevelsen kändes inte alls särskild lång och dessutom hade jag roligt samtidigt som jag njöt av scenisk och sånglig konst på allra högsta nivå.” – OPERALOGG.COM

SPELTID Cirka 3 timmar 17 minuter inkl. paus

DIRIGENT:James Levine

I ROLLERNA:Marlis Petersen (Susanna), Amanda Majeski (Grevinnan Almaviva), Isabel Leonard (Cherubino), Ildar Abdrazakov (Figaro), Peter Mattei (Greve Almaviva)

SVENSK TEXT

Biljettpris 260 kr.

12dec 19:00 - 21:34 Vallentuna Teater

Kontaktinformation

Vallentuna Kulturhus
Gymnasievägen 4, 186 36 Vallentuna

Telefon: 08-58785000

Arrangör: TunaBio i samarbete med Kultur Vallentuna

E-post: kultur@vallentuna.se

Prisinformation

Biljettpris 260 kr

Vägbeskrivning

Från Stockholm tag E18 norrut mot Norrtälje, följ skyltar mot Vallentuna.

Hitta hit