Familjevandring - Issjön

Vallentuna

På Familjevandringarna går vi kortare sträckor, cirka 4-7 km på olika platser i Vallentuna kommun. Fokus ligger mer på att vara ute i naturen och njuta tillsammans än att gå långa sträckor. Vi kommer att vandra sträckorna i lugn takt med gott om pauser. Vi går i grupp så ingen behöver gå ensam och inga förkunskaper behövs.

Vandringarna är planerade för familjer med barn från cirka 6-7 år och uppåt. Yngre barn är välkomna, men behöver antingen kunna gå sträckorna ovan eller bli burna av föräldrar.

Det finns mängder av fina platser att uppleva naturen på i Vallentuna kommun och på dessa vandringar får du tips om några av dem. Du får också tips om friluftsliv, natur och allemansrätt under vandringarna.

Denna gång är vi vid Issjön och räknar med att gå cirka 4 km runt sjön. Vi fokuserar som vanligt mer på att vara ute och njuta av naturen tillsammans, snarare än att kunna namnet på alla fiskarna i sjön :-)

Ta med fika som exempelvis frukt, macka och något gott att dricka då varje vandring har minst en fikapaus :-)

Vandringen anordnas i samarbete mellan Friluftsfrämjandet och Vallentuna kommun.

För att vi ska veta hur många som kommer ber vi dig anmäla dig genom att skicka ett mail till:
markus.amanto@friluftsframjandet.se
Skriv i mailet hur många ni är som kommer och hur gamla barnen är.

Vi samlas vid infartsparkeringen vid Gillinge, på de flesta kartor benämnd Gillinge Parkering. SL-buss från Vallentuna, restid cirka 40 minuter. Hållplats Gillingebanan.


07jun 13:00 - 17:00

Kontaktinformation

Friluftsfrämjandet Södra Roslagen
Issjön
Vallentuna
Kontaktperson: Markus Amanto
Telefon: 0708-128100

Arrangör: Friluftsfrämjandet i samarbete med Vallentuna kommun

E-post: markus.amanto@friluftsframj...
Hemsida: https://www.friluftsframjan...

Prisinformation

Vandringen är gratis. Vi uppmuntrar dig gärna att bli medlem i Friluftsfrämjandet för att stödja vår verksamhet och få tillgång till fler aktiviteter, men det är inget krav.

Hitta hit