Kickoff för utvecklingen av Snapptuna och Riskful Play

Vallentuna

Våren 2020 startar äntligen utvecklingen av Snapptunafältet, den stora grönytan vid Ormsta station. Här ska en inbjudande allaktivitetsyta skapas som lockar till hälsa och rörelse för alla, oavsett ålder, kön eller funktionsvariation.

Samtidigt startar projektet Riskful play som ska ge barn och unga större möjlighet att påverka hur framtidens rörelseytor ska se ut.

Utvecklingen inleds med en kickoff 24 januari. I Kulturhuset föreläser professor Dean Kreillaars från University of Manitoba, Kanada, om rörelserikedom och hur vi kan tackla en av världens största utmaningar, fysisk inaktivitet. I Korpen Vallentunas lokaler finns möjlighet att träffa fritidsnämndens ordförande Lars Carlsson (C), projektgruppen för Riskful play, delta i olika workshopar och prova på aktiviteter som VR, virtual reality, och bolla idéer om hur Snapptunafältet ska utvecklas i framtiden.


På Korpen Vallentuna vid Vallentuna IP
15.00–19.00 Alla som vill är välkomna på drop in för att delta i workshop i arkitektur, testa VR, få information om Snapptunafältet och Riskful Play eller bara ta en fika som det bjuds på.

På Kulturrummet, Vallentuna Kulturhus och bibliotek
10.00–12.00 Föreläsning med professor Dean pass 1
13.00–15.00 Föreläsning med professor Dean pass 2

Anmäl dig här!

24jan

Kontaktinformation

Evenemang i Vallentuna
Allévägen 1
Vallentuna
Kontaktperson: Ahmed Al-Breihi
Telefon: 72-5716717

Arrangör: Riskful play

E-post: ahmed@riskfulplay.se

Hitta hit