Film: Cirque du Soleil "Worlds Away"

Kulturrummet - Vallentuna Kulturhus, Vallentuna

Följ med in i en magisk värld och se fantastiska framträdanden på ett sätt du aldrig sett dem tidigare! De visionära filmskaparna James Cameron (Avatar) och Andrew Adamson (Shrek) ger dig ett spektakulärt filmäventyr som inte liknar någonting du sett tidigare. Hoppa, flyg, simma och dansa med de legendariska artisterna i Cirque de Soleil när de tar med sig ett ungt par på en "magisk resa" till en annan värld och bortom fantasins gränser....

1 timme och 27 minuter. Svensk text.

Visas i Kulturrummet, Vallentuna Kulturhus. Fri entré men du behöver hämta gratisbiljetter som finns i bibliotekets disk. Begränsat antal platser.

Cirque du Soleil är en av världens främsta grupper inom nycirkus och är baserade i Kanada. Kompaniet började att turnera 1980 och har sedan dess vuxit snabbt och genomför idag ca 15 turnéer världen över. Att inte använda en cirkusring eller några djur bidrog till att göra Cirque du Soleil till den moderna cirkus (nycirkus) som den är i dag. Varje uppträdande är en blandning av cirkustyper från hela världen, men uppbyggda kring ett tema.

Kontaktinformation

Vallentuna Kulturhus
Allévägen 1

Telefon: 08-58785000

Arrangör: Kultur Vallentuna

E-post: kultur@vallentuna.se

Mer från Kulturrummet - Vallentuna Kulturhus

Utbud

Prisinformation

Fri entré, men du behöver hämta din gratisbiljett i biblioteksdisken i Kulturhuset.

Vägbeskrivning

Från Stockholm tag E18 norrut mot Norrtälje, följ skyltar mot Vallentuna.

Hitta hit