Vallentuna Country Evening

Vallentuna Teater, Vallentuna

Nordiska country-eliten till Vallentuna Country Evening! Detta blir en kväll utöver det vanliga. Tre av de största countryartisterna i Norden samlas i Vallentuna Teater för en gemensam konsert lördag 7 december; Ottar ”Big Hand” Johansen, Kikki Danielsson och allas vår Mats Rådberg, tillsammans med ett country all-star-band med medlemmar bland annat från Rankarna.

Ottar ”Big Hand” Johansen har varit Norges countryartist nr 1 sedan tidigt 80-tal, givit ut ett 30-tal album samt lett en mängd TV-program med country-tema.

Kikki Danielsson har ju varit vår country-drottning i alla år, och har nu verkligen återvänt till på allvar till det hon gör bäst; country-music.

Mats Rådberg behöver heller ingen närmare presentation, mannen som tillsammans med Rankarna gjorde countryn svensk med låtar som ”Peta In En Pinne I Brasan”, ”Mamma låt inte din grabb växa upp till en cowboy” m fl hits. Mats programledde även de legendariske TV-programmen Country Palace på SVT. Dessutom bor han numer i Vallentuna.

Ottar, Kikki och Mats känner varandra väl sedan gammalt, men har inte tidigare gjort en gemensam show. Uner 2019 gör man ett fåtal konserter på countryfestivaler i Sverige och Norge, samt gästar alltså Vallentuna Country Evening lördag 7 december 2019. Uppbackade av ett riktigt all-star-band från Sverige.

 

 

Boka
07dec 19:00 - 22:00 Vallentuna Teater

Kontaktinformation

Vallentuna Kulturhus
Allévägen 1

Telefon: 08-58785000

Arrangör: Kultur Vallentuna

E-post: kultur@vallentuna.se

Mer från Vallentuna Teater

Utbud

Prisinformation

Biljettpris 495 kr.

Vägbeskrivning

Från Stockholm tag E18 norrut mot Norrtälje, följ skyltar mot Vallentuna.

Hitta hit