INSTÄLLD - Vallentuna Country Evening

Vallentuna Teater, Vallentuna

Istället kan vi erbjuda en ny produktion: 80’s Christmas med Annelie Rydé, Millas Mirakel och Rosa Körbergs Attack som exklusivt spelas här på Vallentuna Teater fredagen den 6/12 kl. 19.

Vi hoppas att du vill och har möjlighet att gå på 80’s Christmas istället. Biljettpriset är detsamma men återköp av den gamla biljetten och bokning av ny biljett behöver ändå göras.

För dig som handlat biljetten i bibliotekets kassa så får du gå dit med din biljett för att få dina pengar tillbaka.

För dig som köp biljett till Country Evening via webben så får du automatiskt tillbaka dina pengar via Nortic utan att du behöver göra något.

 

 

----- INSTÄLLD----

Nordiska country-eliten till Vallentuna Country Evening! Detta blir en kväll utöver det vanliga. Tre av de största countryartisterna i Norden samlas i Vallentuna Teater för en gemensam konsert lördag 7 december; Ottar ”Big Hand” Johansen, Kikki Danielsson och allas vår Mats Rådberg, tillsammans med ett country all-star-band med medlemmar bland annat från Rankarna.

Ottar ”Big Hand” Johansen har varit Norges countryartist nr 1 sedan tidigt 80-tal, givit ut ett 30-tal album samt lett en mängd TV-program med country-tema.

Kikki Danielsson har ju varit vår country-drottning i alla år, och har nu verkligen återvänt till på allvar till det hon gör bäst; country-music.

Mats Rådberg behöver heller ingen närmare presentation, mannen som tillsammans med Rankarna gjorde countryn svensk med låtar som ”Peta In En Pinne I Brasan”, ”Mamma låt inte din grabb växa upp till en cowboy” m fl hits. Mats programledde även de legendariske TV-programmen Country Palace på SVT. Dessutom bor han numer i Vallentuna.

Ottar, Kikki och Mats känner varandra väl sedan gammalt, men har inte tidigare gjort en gemensam show. Uner 2019 gör man ett fåtal konserter på countryfestivaler i Sverige och Norge, samt gästar alltså Vallentuna Country Evening lördag 7 december 2019. Uppbackade av ett riktigt all-star-band från Sverige.

 

 Före programmet och i pausen kan du njuta av tilltugg i Café Traversen. Observera att det råder nötförbud i Vallentuna Teater.

07dec 19:00 - 22:00 Vallentuna Teater

Kontaktinformation

Vallentuna Kulturhus
Allévägen 1

Telefon: 08-58785000

Arrangör: Kultur Vallentuna

E-post: kultur@vallentuna.se

Mer från Vallentuna Teater

Utbud

Prisinformation

Biljettpris 495 kr.

Vägbeskrivning

Från Stockholm tag E18 norrut mot Norrtälje, följ skyltar mot Vallentuna.

Hitta hit