RICKFORS, RONANDER, HYLANDER & FLINCK

Vallentuna Teater, Vallentuna

Fyra av Sveriges största rock-ikoner på samma scen? Är det möjligt? Ja, det är möjligt! Mikael Rickfors, Mats Ronander, Dan Hylander har slagit sig ihop med regissören, skådespelaren men kanske framför allt artisten Thorsten Flinck i en gemensam konsert. Biljettsläpp 17/1 kl. 10.

Man skulle faktiskt kunna kalla detta en ny supergrupp, fyra artister med mängder av egna hits som de framför tillsammans.  Det blir även en del nyskrivet material, samt några egna riktiga favoriter. Artisterna har valt ett par låtar var som har betytt mycket för dem, och gjort lite nya arrangemang på dem.

Det blir ju en del historik också. Spännande anekdoter från ett helt liv i musikens tjänst, och de här herrarna har ju uträttat en hel del tillsammans. Några ledord kan vara Ray Montana Band, Hollies, ABBA, Ted Gärdestad, ANC-gala, Percy Sledge, Ulf Lundell, Carlos Santana, Grymlings m m.

Detta är något jag har velat göra en lång tid, säger Mikael Rickfors. Vi är alla gamla vänner, och att få musicera på det här sättet tillsammans är inget mindre än en gåva. Det blir så mycket energi i luften och på scenen. Och ingen konsert är den andra lik….

Det kommer alltså att bli stora låtar, om stora och små människor, framförda av några av Sveriges mest betydelsefulla rock-artister genom tiderna. En del av låtarna i lite nya arrangemang, där artisternas gemensamma versioner ger en mycket speciell glöd till materialet.

Till sin hjälp har de ett 6-manna-band under ledning av kapellmästare Hansa Berg.

Det kommer att bli en låååång konsert, lovar Dan Hylander med en klurig glimt i ögat. Man kan dock vara tämligen säker på att få höra Vingar, Skuggor I Skymningen, Gör Mig Lycklig Nu, Ballande Om K och andra odödliga klassiker. Live, med all den energi som dessa artister besitter efter nästan 40 år av turnéer, inspelningar och framträdande.

Det blir en helkväll med musik, en helkväll att minnas. Missa den inte!

 2 set med paus.

Boka
23mar 19:00 - 21:00 Vallentuna Teater

Kontaktinformation

Vallentuna Kulturhus
Allévägen 1

Telefon: 08-58785000

Arrangör: Kultur Vallentuna och PJP AB

E-post: kultur@vallentuna.se

Mer från Vallentuna Teater

Utbud

Prisinformation

Biljettpris 495 kr. Biljätter säljs från och med 17/1 kl. 10.

Vägbeskrivning

Från Stockholm tag E18 norrut mot Norrtälje, följ skyltar mot Vallentuna.

Hitta hit