Jojje Wadenius Trio med Jonas Kullhammar

Vallentuna Teater, Vallentuna

Jojje Wadenius är en av Sveriges mest meriterade gitarrister genom tiderna och i över 50 år har han gjort underverk i egna och andras produktioner och här kommer ett litet axplock:

På svenska sidan hittar vi Made in Sweden (Grammis -69 &-70) och på skivor och turnéer med Tommy Körberg, Cornelis, Björn J:son Lind, Solar Plexus, Pugh Rogefeldt, Kent Helen Sjöholm, Lill Lindfors, Norrbotten Big Band, Bohuslän Big Band och den egna bandet Cleo som fortfarande turnerar sedan 30 år!

Internationellt som bandmedlem i Saturday Night Live Band, Blood, Sweat and Tears, Stealy Dan, Studiomusiker och turnéer med Tina Turner. Brian Chapman, Aretha Franklin. Donald Fagen, Diana Ross, Dionne Warwick, Dr John, Luther Vandeross, Roberta Flack, The Weather Girls, Anita Baker, Simon & Garfunkel, Back Street Boys och många, många fler…

 Ja, det är så man baxnar och ni har säkert en och annan skiva i hyllan hemma med denna levande legend och Musik i Lerum är otroligt stolta att kunna presentera en konsert med delar av den musik som han har varit med om att göra historisk.

Boka
03feb 18:30 - 21:00 Vallentuna Teater

Kontaktinformation

Jazzklubb Nordost
Adolf Lemons väg 71
18776 Täby
Kontaktperson: Kjell Lövbom
Telefon: 073-3597369

Arrangör: Jano Jazzklubb Nordost

E-post: jano@jano.nu
Hemsida: www.jano.nu

Mer från Vallentuna Teater

Utbud

Prisinformation

Entré 250.-

Medlemsentré 150.-

Faciliteter

Kafé
WC/Toalett
Rullstolsanpassat