Flickan, mamman och demonerna - filmvisning

Kulturrummet - Vallentuna Kulturhus, Vallentuna

Kommunens Anhörigstöd i samverkan med föreningar i Vallentuna välkomnar er till en visning av filmen ”Flickan, mamman och demonerna” av Suzanne Osten.

Suzanne Osten tar avstamp i sin egen uppväxt och berättar en lika färgstark som gripande historia om ett barns kärlek och lojalitet till sin förälder. Ämnet för filmen är psykisk ohälsa. Åldersgräns: från 11 år.

När: tisdagen den 4 september. Start med mingel kl. 17.30, filmvisning kl. 18.00. Efter filmen erbjuds uppföljande samtal och reflektion till kl. 20.30 tillsammans med representanter från Schizofreniförbundet och IFS.

Plats: Kulturrummet i Vallentuna Kulturhus. Fri entré.

Varmt välkomna!

Om filmen:
I en lägenhet låser Siri, en ensamstående och psykotisk mamma, in sig själv tillsammans med sin dotter. Här är det nämligen demonerna som styr. Ti kan höra mamman när hon pratar med demonerna, hon ser mammans förändrade och slutna ansikte. Men demonerna som mamman talar med, kan Ti vare sig höra eller se. Situationen blir farlig när demonerna tar över hela Siris värld. Livsfarlig, faktiskt. Siri är inte Siri längre. Det är som att hon själv har förvandlats till en demon. Så för att överleva tar Ti till sin fantasi och beslutar sig för att besegra mammans demoner.

Kontaktinformation

Vallentuna Kulturhus
Allévägen 1

Telefon: 08-58785000

Arrangör: Socialförvaltningen i Vallentuna

E-post: kultur@vallentuna.se

Prisinformation

Fri entré.

Vägbeskrivning

Från Stockholm tag E18 norrut mot Norrtälje, följ skyltar mot Vallentuna.