Gratis landhockeyspel i sommar!

Vallentuna
 
Kom och prova landhockey tillsammans med oss i Vallentuna Rangers. Inga förkunskaper krävs.
Vi träffas varje tisdag kl.18.00-19.00 hela sommaren och har kul tillsammans! Barn från 12 år och yngre är välkomna. Platsen är Vallentuna Idrottsplats.
Hör av dig med barnets ålder till info@vallentunarangers.se , då kan vi också uppdatera dig med fler detaljer om det behövs.

 

Mer om Vallentuna Rangers Hockeyförening

Vallentuna Rangers Hockeyförening är till för barn och ungdomar och deras anhöriga. Vi drivs av ideella krafter och verksamheten formas av alla aktiva tillsammans.

Vallentuna Rangers har som mål att utveckla hockeyglädje och hockeykunnande i stora årskullar av unga hockeyspelare och att få dem att behålla sitt hockeyintresse så långt upp i åldrarna som möjligt.

Föreningens framgång mäter vi i hur många spelare vi får med oss hela vägen från knatteåren till junioråldern, alltså inte i antal vunna matcher eller pokaler under barn‐, och ungdomsåren. Att få en bra social utbildning tror vi är en förutsättning för att nå vårt mål. Vallentuna Rangers vill visa på att ungdomsidrotten är en positiv kraft som inte minst handlar om att forma den egna individens identitet och att i gemenskap med andra lära sig ta ansvar och visa hänsyn.

Vi ser positivt på att en aktiv utövar flera idrotter så länge som möjligt och vi tror även att både framgångar och besvikelser är viktiga byggstenar i den personliga utvecklingen.

Vallentuna Rangers vill erbjuda en idrottsfostran byggd på laganda och hockeyglädje där RESAN står i fokus och där våra spelare upptäcker glädjen i att träna med varandra och att utveckla sitt hockeyspel tillsammans.

07aug 18:00 - 19:00
14aug 18:00 - 19:00
21aug 18:00 - 19:00

Kontaktinformation

Vallentuna Rangers Hockeyförening
Parkvägen 5
Vallentuna
Telefon: 707-400901

Arrangör: Vallentuna Rangers

E-post: info@vallentunarangers.se

Prisinformation

Kostnadsfritt

Hitta hit