Vallentuna Innebandyklubb

Vallentuna

Vallentuna Innebandyklubb är föreningen för alla som spelar eller vill testa att spela innebandy. Vi har lag för alla åldrar från 6 år och hela vägen upp till juniorer och seniorer. Vi har lag som tränar och spelar match och de som spelar för motion.

Vallentuna Innebandy grundades 1986 och är en breddförening med en uttalad ambition att kunna erbjuda något för alla. Antingen som spelare, ledare, domare eller kanske aktiv i några av grupper som jobbar för föreningen. Vi jobbar aktivt med vår sammanhållning och gör flera aktiviteter och samarbeten mellan våra lag. Varje år arrangerar vi bland annat Summercamp för barn och ungdomar där vi blandar grupper för att fler ska lära känna varandra. Under säsongen arrangerar vi Fredagsmys med olika typer av av roliga aktiviteter för en bättre klubbkänsla.

Vi tränar och spelar våra hemmamatcher i Rosendalsskolan Norra och Rosendalsskolan Södra. I Rosendalsskolan Norra (tidigare Hammarbacksskolan) finns vårt populära café och kansli. 

I Vallentuna Innebandyklubb vill vi erbjuda något till alla och tycker att det är positivt att hålla på med flera idrotter parallellt.

Res med kollektivtrafiken

Hitta hit