Vallentuna Dans

Vallentuna

Välkomna till en ny fräsch dansförening för dig som är en ren nybörjare på dans, för dig som redan är en en inbiten dansare, för dig som vill lära dig en ny dans och för dig som vill kombinera träning och motion med en oändlig skopa glädje!Vi som driver denna ideella förening är genuina eldsjälar som brinner för att sprida glädje i dansen och vi mår som bäst när vi skrattar som mest på dansgolvet. Hos oss finns inga prestigekrav eller hårda pekpinnar – hos oss är det alltid det viktigaste att hitta glädjen i sin egen dans!

Våra kursdeltagare är glada amatörer, från högstadieelever till fräscha pensionärer. Det är det som är det underbara med pardans: Blandad publik, blandad musik – alltid finns det något för någon! Sedan kursstart i Januari har vi haft ca 400 fantastiska deltagare på våra kurser – en siffra vi aldrig någonsin kunde drömma om så här i början!

Vår tanke är att erbjuda danskurser på många olika nivåer och i många olika stilar. Tack vare medlemsintäkter och kursverksamheten kan vi i retur erbjuda er riktigt bra band på många olika danskvällar. Ett stort tack till alla er medlemmar!!

Kontaktinformation

Vallentuna Dans
c/o LInda Blumenthal, Kullabergsvägen 25
18642 Vallentuna
Telefon: 070-7152881

E-post: info@vallentunadans.se
Hemsida: http://www.vallentunadans.se