Medlemsskap i Vallentuna Hembygdsförening

Vallentuna

Ett medlemsskap i Vallentuna Hembygdsförening kostar bara 130:- per år för enskild medlem och 70:- per ytterligare familjemedlem.

Förutom aktuell information om evenemang, och händelser som t ex våra Hembygdstorsdagar får du som medlem föreningens medlemsblad Föreningsnytt samt skriften Vallentuna Förr och Nu som utkommer två gånger per år.

Det finns för närvarande två sätt att ansluta sig som medlem. Antingen sätter du in avgiften på föreningens plusgirokonto 11 45 57 – 2 eller betalar via swish direkt till föreningens kassör, Staffan Rosander, på nummer 070-265 64 03‬.

Det är naturligtvis mycket viktigt att du anger vem du är, adressuppgifter osv och betalar du via Swish eller plusgiro via dator/smartphone så behöver du troligen göra det i ett mail till Staffan på fanros@bredband.net.

GDPR-information:
Vi behåller dina adress- och kontaktuppgifter bara så länge du är medlem, för att kunna skicka dig de trycksaker och den information du har rätt till som medlem. Inga personuppgifter lämnas till annan part, med undantag av tryckeriet som även postar materialet. Dessa raderar dock, enligt avtal, personuppgifterna efter varje enskilt användande.