Servering

Vallentuna

Gårdens kött serveras i allt från burgare till stek under våra Bistrokvällar. Givetvis ordnar vi även vegetariskt om ni önskar. En riktig delikatess är Löfsta herrgårdsmejeris ost Stekaren som vi serverar med ugnsrostade grönsaker.

Vi ordnar också med lunchcatering och smörgåspaket alla dagar i veckan vid bokning

Hökeriet erbjuder besökare en kulturhistorisk upplevelse och samtidigt en inblick i modern lantbruksskötsel. Med ett bekvämt avstånd från Stockholm och Roslagsbanan finns här ett modernt lantbruk, butik och servering.

I butiken finner ni gårdens nötkött, rapsolja, mjöl, honung och livsmedel från utvalda producenter. Hos oss hittar ni även hantverk och andra omsorgsfullt valda produkter.

Hökeriet tar emot bokade besökare och i området – som uppmärksammats som kandidat till UNESCOS världsarvslista – finns även uppmärkta vandringsleder och trakten är mycket populär bland både vandrare och cyklister.

 Hos oss ges stora möjligheter att boka ett personligt utformat besök.

Vi finns i en laxtimrad flygelbyggnad där stor hänsyn tagits för att bevara det gamla. Det ger dig som besökare en genuin stämning med hög mysfaktor. Lokalen kan bokas för andra tillställningar, evenemang och konferens.

Hitta hit