Kårsta 4H

Vallentuna

4H står för HUVUD HJÄRTA HAND HÄLSA. På våran 4H-klubb i Kårsta arbetar vi för att hitta aktiviteter för våra barn och ungdomar som kan knytas till dessa 4 ord.

I vårt klubbhus kan man umgås, spela biljar eller pyssla. Det finns gott om bord och stolar för kreativa aktiviteter eller kanske lite läxläsning. Ett mysrum med soffa finns för att snacks och hänga. I stugan finns ett litet kök med spis, ugn, kylskåp, frys, vatten och kaffekokare. Man kan hyra stugan för privata arrangemang om man så önskar.

I källaren finns ett mycket välutröstat gym med 13 st väl fungerande maskiner, boxningssäck och andra träningsredskap för boxning.

Vi arrangerar även speciella aktiviteter under året, som till exempel valborg och Halloween disco.

Titta i vår kalender för att se vad vi planerat.

Adress: Kårsta 4H Klubb, Kårstahöjden 3 i Kårsta.

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Klubbmedlem i Kårsta 4H
För dig som är 6-25 år eller deltar i våra aktiviteter.

Hushållets första medlem betalar 250 kr t.o.m. 25 år och 290 kr om man är äldre.  Andra medlemmar från samma hushåll betalar 235 kr t.o.m. 25 år, annars 275 kr.

Du deltar kostnadsfritt i återkommande aktiviteter. (Kostnad för lägger och utflykter tillkommer.)  Du omfattas av 4Hs olycksfallsförsäkring.

Medlemsavgiften betalas till pg 23 94 73-2 (Riksförbundet Sveriges 4H).

På betalning ange: Klubb Kårsta, Län Stockholm
Namn, adress, tel, e-post, födelseår, dag och år.

Stötta Kårsta 4H som vän
Som vän stöttar du våra aktiviteter för våra medlemmar och underhållet av vårt klubbhus. Du är inte medlem i föreningen. Men deltar kostnadsfritt i våra aktiviteter. (Kostnad för lägger och utflykter tillkommer.) Dock är du inte försäkrad.

250 kr år/kalenderår

Betalas till pg 667366-9 (Kårsta 4H Klubb)

På betalning ange: Namn, adress, telefonnummer och e-post

Vägbeskrivning

Roslagsbanan linje 27 mot Kårsta.

Faciliteter

  • Kök
  • WC/Toalett

Hitta hit