First Hotels Lindö Park

Vallentuna
First Hotel Lindö Park ligger på nordens största golfanläggning, GolfStar Lindö – och måste upplevas!

På First Hotel Lindö Park bor du granne med naturen. Alla våra 67 hotellrum bekväma med praktisk och modern inredning. Alla rum har också gratis WiFi, badrum, garderob, hårtork, sköna sängar, platt-TV, kylskåp samt balkong eller altan med utsikt över golfbanorna.

Vi är en komplett hotell och konferensanläggning med restaurang och bar och fullständiga rättigheter, som har öppet året runt

Restaurang & bar
Delikat och näringsrik mat och dryck tillagas av våra kockar and bartenders. Här får du njuta av personlig service, oavsett om du om du är på besök som golfare, hotell/konferensgäst eller helt enkelt bara vill njuta av en härlig lunch eller middag i sällskap med släkt och vänner.

Konferenser & möten
Vi kan locka med attraktiva konferenspaket och ett brett urval av både cateringalternativ och aktiviteter. Totalt har vi sex konferensrum med plats för grupper på upp till 70 gäster.

Golf/Golfpaket

Här spelar ni på 63 unika hål och det finns även stora ytor avsedda för att träna golf. Bokar du något av våra prisvärda golfpaket bor du verkligen direkt på golfbanan.

Här finns tre 18-hålsbanor och en 9-håls korthålsbana av ”Pay & Play”-karaktär. Det betyder med andra ord att här finns något för alla golfare – erfarna som nybörjare.

Vi skräddarsyr din golfupplevelse hos oss, vare sig det handlar om mindre kompistävlingar eller större företagstävlingar/event. 

Som vanligt har vi service för ögonen: Du väljer fritt var, när och hur du vill spela – vi vill helt enkelt ge dig mest golf för
pengarna!

Även tillgång till tennisbanor finns. Omgivningarna lämpar sig väl för kortare eller längre promenader.Vi erbjuder alla våra hotell gäster tillträde till vår mysiga relaxavdelning. 

Varmt välkomna till LINDÖ

Läs mer om vår anläggning

Läs mer om våra banor på Lindö

Boka

Kontaktinformation

Lindövägen 1
Vallentuna
Telefon: 08-48001310
Bokning: 08-48001312

E-post: lindo.park@firsthotels.se
Hemsida: https://www.firsthotels.com...

Öppettider

För aktuella öppettider på First Hotel Lindö Park se
hemsidan https://www.firsthotels.com/lindo-park/

Res med kollektivtrafiken

Från busshållplats Lindönäs, en promenad på ca 10 min till Lindö anläggningen, följ skyltar mot Lindö golf/konferensanläggning

Faciliteter

  • Bar
  • Uteservering
  • Lunch
  • Golf
  • Konferensmöjligheter
  • Restaurang med fullständiga rättigheter
  • Parkering
  • Gratis WiFi
  • Hjärtstartare

Hitta hit